Velkommen!

Velkommen til bloggen slyngefys. Her vil du finde nyttige tips om at bære dit barn ergonomisk, med fokus på ergonomien for BÅDE barn OG bærer. Ofte oplever jeg at der er stor fokus på hvordan baby bæres mest hensigtsmæssigt, men man glemmer mors hårdt prøvede post-graviditetskrop, -det vil jeg forsøge at rette op på her. Der vil også dukke indlæg op omkring babys motorik og om forskellige emner der relaterer sig til livet med små børn. Bloggen vil nok være præget af min egen ifavnske tilgang til forældreskabet. Tak fordi du vil læse med!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.