Testvikle på besøg

Og så gik der sørme lige en måned uden at jeg fik startet på bloggen… Vi er flyttet i hus og knokler med at få det indrettet ordentligt og det er altså et stort arbejde, specielt med to små børn i familien, som ovenpå flytningen naturligt nok er tryghedssøgende og hænger rigtig meget på mor. Så viklerne er flittigt i brug til både M på knap 1½ og til S på 4 år. Lige nu har vi besøg af en skøn testervikle fra Ehawee – den ankom igår og har været i brug 3-4 gange siden. M er blevet båret på ryggen et par gange når jeg lige har været nødt til at få noget praktisk fra hånden og han er blevet puttet i viklen både til aften igår og til middagslur idag.

Viklen er 50-50 silke og bomuld, så den er lækker her i sommervarmen, selvom det dog blev temmelig varmt til aftenputningen igår, hvor M havde svært ved at sove (han har 4 kindtænder på vej – stakkels lille pus!). Jeg udnyttede tiden til lidt træning og afprøvning af nye øvelser til mit efterfødselshold Move Together, hvor man træner med baby i vikle eller bæresele. Men pyh, det blev altså lidt varmt i det lumre vejr. Ehawees Roots of Life Jasmine, som viklen hedder, er et lækkert bekendtskab, fyldt med silkenubs, der giver den et medium grip, uden at den er svær at stramme. Farven er sart rosa – det er skønt med lidt afveksling fra mine andre vikler, der bærer præg af blå-grøn-lilla nuancer.

M er egentlig tit lidt træt af viklerne i øjeblikket og brokker sig faktisk når jeg finder dem frem, men plejer at putte sig ind til mig og falde til ro et øjeblik efter. Igår klappede han dog ivrigt i hænderne da jeg svingede ham op på ryggen, -så Ehaweeviklen er også godkendt fra hans side 😉 Den er ret støttende og bærer fint hans 11-12 kg i en alm ruck med candycane eller tibetansk afslutning. Til træning, amning og søvn har vi indtil videre kun prøvet den med en klassisk FWCC, en frontbinding der altid fungerer 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.