Strækvikle-demonstration

Min dejlige veninde Rikke er for nylig blevet mor for anden gang, til lille bitte Hjalte ❤ Som så mange andre “fler-gangs-mødre” har hun brug for at få hænderne fri til bl.a. at tage sig af storebror, der heller ikke er så stor endnu. Hun bor langt fra mig, så derfor har jeg ikke lige haft mulighed for at tage forbi og hjælpe hende igang med strækviklen. Så indtil videre håber jeg det kan lykkes med telefonvejledning og denne lille film-demo:Nyfødt i strækvikle

Jeg har anbefalet hende at lære at amme i strækviklen også, så her kommer en lille vejledning til hvordan man kan gøre det: Amning i strækvikle

Jeg håber at der er andre end Rikke der kan få glæde af mine helt-uden-filter-og-make-up-og-redigering film, på sådan en søndag hvor hele familien her har været umådeligt trætte efter en hyggelig, men søvnberøvende sensommerfest igår 🙂

1 Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.