Slyngefys = slyngevejleder?

Dette indlæg har jeg længe villet skrive, og i anledning af at der i sidste uge har været lidt tummult i nogle af slyngegrupperne på facebook, omkring slyngevejledere og deres baggrund, må jeg hellere få gjort noget ved sagen.

Jeg er fysioterapeut, IKKE SLYNGEVEJLEDER, altså slyngevejleder forstået i den forstand at man har taget en decideret slyngevejlederuddannelse hos fx Slyngeskolen.

Nå, men er det så ikke lidt frækt at undervise, sådan helt professionelt, i brug af slynger? spørger du måske.

Nej, det synes jeg ikke. Jeg har en grundig sundhedsfaglig uddannelse bag mig (prof. bach. i fysioterapi), suppleret med indgående specialisering på det pediatriske område (småbørn) og jeg opdaterer løbende min viden gennem relevante sundhedsfaglige kurser og videnskabelige artikler. Derudover samarbejder jeg til daglig med specialiserede babykiropraktorer og har mulighed for faglig udvikling i samarbejde med dem.
Derudover har jeg min personlige praktiske erfaring med slynger og vikler, der på nuværende tidpunkt strækker sig 4½ år tilbage i tiden. 4½ år hvor jeg har viklet stort set dagligt og de fleste dage mange gange dagligt.
Jeg er uddannet til at formidle viden og praksis og har mange års erfaring med dette. Og så er jeg en af dem der faktisk har vejledt rigtig mange (omkring 200 stk gennem de seneste 1½år) nye mødre og fædre i at bære deres børn tæt, kærligt, sikkert og sundt for både forælder og baby ❤

Og med alt det i rygsækken føler jeg mig rigtig godt klædt på til at arbejde professionelt med slyngebabyerne og deres mødre og fædre 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.