Gang i slyngefyssen her i september!

Pyh, der er fart på i denne måned! Workshops i Odense og et par steder i Jylland, samt kursus for mig selv og opstart af nye hold fylder lige nu rigtig meget. Det er så dejligt at møde alle jer kærlige forældre, der gerne vil bære jeres barn trygt og sundt, og det er fantastisk at være med til at give jer gode oplevelser med slynger og vikler.

Resten af ugen står den på kursus for mit vedkommende. Jeg skal fordybe mig endnu mere i Dynamic Neuromuscular Stabilization (DNS), som jeg i forvejen arbejder meget med, både i mit “almindelige” fys-arbejde og når det gælder slyngevejledning og efterfødselstræning. Det er dygtige Martina Jezkova, der underviser. Denne gang er kurset primært med pediatrisk fokus, men de fleste DNS-principper kan gavne både babyer, børn og voksne, så jeg glæder mig til at tage en masse nyt med hjem og forventer at være helt udmattet, når kurset slutter søndag eftermiddag.

Idag har jeg startet et nyt hold MoveTogether med søde babyer (der nok så sødt faldt i søvn i viklerne under træningen) og deres skønne, seje mødre. Der er stadig et par ledige pladser på holdet, så hvis du også har lyst til at prøve, så find os her: MoveTogether

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.