MoveTogether – efterfødsel for alle

I denne uge har jeg afsluttet MoveTogether-hold og babymotorikhold og i næste uge venter ferie til mig og familien 🙂

Men når jeg kommer tilbage fra ferie er der nye hold klar : både babymotorik, MoveTogether og kravle-tumlestik.

Jeg har, men stor hjælp fra min søde søster, lavet en lille smagsprøve på hvad MoveTogether er. Den kan du se her på min youtube-kanal. Den skønne musik er fra Den Tavse Poet – tjek ham ud på facebook og spotify – han laver noget rigtig lækker musik.

Jeg har også en lille film der bl.a. viser viklevals, men jeg kan høre at den åbenbart har fået nogen til at tro at det der MoveTogether er svært. DET ER DET IKKE 🙂 Det er for alle der har lyst. Vi starter stille og roligt og bygger tempo og sværhedsgrad op efter deltagernes forudsætninger. Også de funktionelle styrkeøvelser kan tilpasses dit niveau. Hvis din baby ikke har lyst til at sidde på din mave eller ryg under hele træningen er dette også helt i orden – man må gerne sove i sin lift eller lege på gulvet. Og der er endda nogle mødre der kommer helt uden babyer, fordi baby måske så småt er startet op i pasning. ALLE mødre er velkomne – træningen tilretteslægges ud fra JER 🙂 Jeg håber vi ses til svedig og sjov efterfødselstræning!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.