Slyngebibliotek

Jeg driver et lille slyngebibliotek, der giver dig mulighed for at låne en vikle, slynge eller bæresele i 1-2 uger, når du har brug for at prøve bæreredskabet af derhjemme. Det kan være at du gerne vil finde ud af om det der med at bære i vikle overhovedet er noget for dig og din baby eller måske vil du gerne prøve forskellige typer af bæreredskaber for at finde ud af hvad der passer til jeres behov, temperament, kropsbygning osv. Det kan også være at du gerne vil prøve en anden str. fastvikle til fx at komme igang med rygbæring.

For dig der har mødt mig gennem mit arbejde hos Tidens Kiropraktor eller til diverse workshops andre steder er det helt gratis (fx deltagere på babymotorik, tumlastik, MoveTogether og patienter der kommer til individuel slyngevejledning eller slyngeworkshops)

Jeg har et udvalg af begyndervenlige fastvikler, strækvikler, ringslynger, vikletai og bæreseler, som du kan låne når de ikke er i brug til workshop eller individuel vejledning. Udbuddet varierer altså lidt, alt efter hvad vi har hjemme. Giv gerne besked inden du kommer i klinikken, hvis du ved at du gerne vil låne et bæreredskab med hjem, så vi kan have det klar til dig.
Retningslinjer for slyngebibliotek:
Lånetid er 1-2 uger – aftales individuelt med mig.
Bæreredskaberne må ikke udsættes for cigaretrøg eller direkte kontakt med parfume. Dyrehår skal begrænses til absolut minimum. (Men bæreredskaberne bor til daglig i hjem med kat)
Som udgangspunkt skal du IKKE vaske udstyret inden du afleverer det. Hyppig vask slider på stoffet og gør viklerne stive. Har din baby gylpet på viklen eller er den på anden måde blevet tydeligt beskidt, kan du vaske den efter vaskeanvisningerne i et parfumefrit vaskemiddel. Uldvikler må kun vaskes i uldvask/finvask.

Bæreredskabet afleveres i receptionen hos Tidens Kiropraktor, Hunderupvej 120, Odense M, i vores åbningstid inden for den aftalte lånetid.

Slyngebiblioteket råder over følgende:

Didymos Vikletai

Ellevill Zara Regatta str 7

Didymos Shades of Blue Hemp str 6

Ellevill Paisley str 6

Harmaslings Dragon Ametrine str 5

Storchenwiege Leo str 5

Nona Splash str. 4

Ellevil Lara str 4

Je Porte Mon Bebe strækvikle

Manduca strækvikle

Moby strækvikle

Je Porte Mon Bebe Ringslynge

Storchenwiege Ringslynge

Oscha Ringslynge

Je Porte Mon Bebe/Love Radius Hoodie Carrier Bæresele

Ergobaby bæresele “Original”

Ergobaby bæresele “360”

Ergobaby bæresele “Adapt”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.