Instagram!

Som den sidste i den vestlige verden er jeg nu at finde på instagram under navnet slyngefys. Så hop ind og følg mig der 🙂 Jeg regner med at instagram bliver platform for de helt små historier og øjeblikke, samt de hurtige tips og tricks, når altså jeg lige får lært hvordan det hele virker… Jeg håber også at instagram gør det lettere at kommunikere med alle jer andre bæreglade mødre og giver mig en let adgangsvej til inspiration fra “mor-kolleger”.

#analfabetpådesocialemedier #lastmover #følgmigpå instagram

IMG_20180906_072812(2)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.