Farvel til “Godnat og Sov Godt”?

 

GyldendF8C2B167-9E03-4C52-937C-A028E5F3F9B8al meddeler idag at de vil tage søvntræningsbogen “Godnat og Sov Godt” op til revurdering. De vil lade eksperter indenfor babyers mentale udvikling vurdere om den søvntræningsmetode bogen foreslår, hvor man lader baby græde sig i søvn og ignorerer babys forsøg på kommunikation, er så skadelig at bogen bør udgå fra forlaget.

Det er en rigtig glædelig nyhed! Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig nogen eksperter, der fortsat vil anbefale en bog, der mener, at det er på sin plads at lade baby græde så meget at han/hun kaster op og efterfølgende stadig nægte baby omsorg og kontakt.

Så jeg er helt overbevist om at “Godnat og Sov Godt-metoden” for alvor er på vej ud af dansk børneopdragelse. Det er et stort og vigtigt skridt!

HURRA! Jeg er glad! På babyernes og forældrenes og samfundets vegne 😀

Hvis du vil hjælpe din baby til at sove, så sørg for tryghed og omsorg. Am dit barn, kram dit barn, bær dit barn. Gør det, der virker for jer og som føles rigtigt når du mærker efter i dit hjerte.

I min artikel her, kan du læse mere om hvordan du gennem kropslig ro og blid påvirkning af nervesystemet kan hjælpe dit barn (eller dig selv) til bedre søvn.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.