Kommende slyngeworkshops og hold

De kommende uger afslutter jeg en masse baby- og MoveTogether-hold. Derefter har jeg fundet tid til en begynder-slyngeworkshop hos Tidens Kiropraktor d. 27. nov. Workshoppen ligger en uge inden opstart af nyt hold MoveTogether, så det er en oplagt lejlighed hvis du gerne vil blive fortrolig med vikle/bæresele og bagefter ønsker at deltage på mit efterfødselshold.

Og efterfølgende starter alle mine hold op igen, så december kommer til at byde på masser af hyggelige timer med dejlige babyer og søde mødre. Der er stadig ledige pladser på flere af holdene. Se beskrivelse af de enkelte tilbud her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.