Forkølet baby?

Nettet svømmer over med gode råd til hvordan du bedst bekæmper snot og hoste, der hærger mange steder i øjeblikket. Vitaminer, kosttilskud, hvidløg, gurkemeje, ingefær, granskudssirup, hyldebærsuppe, løgsaft, honning….. Listen kunne blive ved og ved.

Hvad gør du ved en forkølelse? Og hvad stiller du op når din lille baby er forkølet?

Men hvad med din lille bitte baby, der kun indtager modermælk og nu er blevet snothamrende forkølet og ikke kan sove fordi næsen stopper til og hosten tager fat, så snart han eller hun nærmer sig vandret stilling?

Jeg har 3 hemmelige ingredienser til dig:

MODERMÆLK

VIKLE

CHOKOLADE

Det er de 3 vigtigste remedier til at få Jer sikkert på den anden side af forkølelsen.

Am alt hvad du kan! Både fordi væskebalancen er vigtig, men også fordi modermælken er nøje tilpasset medicin til dit barn. Via kirtler ved brystvorten afkoder dit immunforsvar din babys sygdom, gennem babys spyt. Herefter produceres antistoffer, der sendes direkte gennem mælken og tilbage til baby, som den mest high-tech personligt individualiserede medicin du kan tænke dig. Det er satme smart!!!

Modermælken kan også dryppes i næsen på baby i stedet for saltvand, for at løsne op for snot og tilstopninger. Den er meget mild mod slimhinderne og generer baby minimalt.

Når du ikke ammer, lader du baby sove lur i viklen mave mod mave, fordi varmen fra din krop og den oprejste stilling, minimerer snot- og hoste-gener. Og den tætte kontakt med dig er den bedste trøst for dit syge barn.

Mens baby sover spiser du chokoladen, for hvis det er hårdt at være mor til en baby, så er det super-mega-kræver-overmenneskelige-kræfter-hårdt at være mor til en forkølet baby.

Herefter sender du far (eller din søster/mor/bror/svigermor/svigerinde/svoger etc) på viklekursus, hvis han (de) ikke allerede mestrer de lange baner stof, så baby kan sove bare et par af sine lure på ham, mens du får dig et velfortjent hvil. Du kan også vise dem denne videoguide til at bruge strækvikle. Eller denne videoguide til at bruge fastvikle.

Derudover kan du måske finde hjælp i hjemmezoneterapi/akupressur, hvor du med blide tryk på bestemte zoner kan hjælpe din baby hurtigst muligt igennem sygdommen. Du kan fx hente inspiration hos Katrine Birk, der har en masse tips til hvordan du selv giver din baby behandling.

Jeg ønsker jer hurtigt og smertefrit gennem babys forkølelser! Trøst dig med at de er med til at styrke babys immunforsvar på den lange bane.

/Katrine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.