Arrangementer, vejledning og holdtræning

Her får du en oversigt over kommende arrangementer, tilbud og hold for babyer og mødre. Kontakt mig ved forespørgsel om workshops.

Slyngeworkshop i Odense

Slyngeworkshop hos Tidens Kiropraktor. For begyndere, der gerne vil igang med vikle eller ringslynge.

Kursusforløb i rygbæring

Rygbæringskursus over 3 gange hos Tidens Kiropraktor i Odense. For dig, der vil lære at bære baby på ryggen i fastvikle.

Babymotorik 1 (3-6 mdr) i Odense

Sansemotorisk stimulation, idéer til lege og aktiviteter, vejledning i god håndtering og vaner, der hjælper babys nervesystem og motorik til sund udvikling. For de aller yngste.

Babymotorik 2 (5-9 mdr) i Odense

Sansemotorisk stimulation, idéer til lege og aktiviteter, vejledning i god håndtering og vaner, der hjælper babys nervesystem og motorik til sund udvikling. For babyer mellem 5 og 9 mdr. der ikke kravler eller kryber.

Tumlastik for krybe/kravlebabyer i Odense

Tumlelege og sansestimuli for babyer, der er begyndt at bevæge sig rundt ved egen hjælp. Sanglege og fælles tumlen, samt kravlebaner og oplevelser for baby. Rig mulighed for individuel snak og sparring på dit barns motoriske udvikling.

MoveTogether – efterfødselstræning med baby i vikle eller bæresele

I Odense

Hvordan (gen)skaber man en stærk krop, når man er blevet mor? For mig handler det ikke om hvad du vejer eller at din krop skal se ud som før du blev gravid. Det handler om at du skal føle dig stærk og velfungerende i hverdagen sammen med baby. I træningsforløbet vil du lære at føle kontakt til din krop og dine (mave)muskler og du vil lære hvordan du opbygger din krop, mens du bærer din baby. Effektive øvelser, der kan udføres hjemme med få remedier og på kort tid.

Individuel slyngevejledning

Kom sikkert fra start med slynge eller vikle. Er du træt af at forsøge at følge en youtubevejledning eller google dig frem til relevant viden? Sidder baby rigtigt? Får du ondt i ryg/skuldre/nakke når du vikler? Måske er din baby i behandling hos fx kiropraktor grundet låsninger eller skævheder? Jeg kan hjælpe dig med at bruge viklen til at understøtte behandlingen.

Individuel fysioterapi

I tvivl om din babys motoriske udvikling? Brug for hjælp til almen genoptræning af din egen krop efter fødsel eller træningsvejledning i graviditeten? Fysioterapi til mor eller baby bookes direkte ved at klikke ovenfor. Vælg “Fys 1”.

Slyngebibliotek

Lån en vikle/slynge/bæresele, så du kan afprøve den hjemme, i ro og trygge omgivelser.